CARAGIALE - CONTEMPORANUL NOSTRU, ediţia a XIX-a, 2016

Muzeul „I. L. Caragiale” din Ploieşti, str. Kutuzov, nr.1, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, organizează în perioada 30-31 ianuarie 2016, Concursul interjudeţean de interpretare a personajelor caragialiene „Caragiale, contemporanul nostru”.

Concursul, devenit o tradiţie a instituţiei de cultură, ajuns la cea de-a XIX-a ediţie, a atras în listele sale de înscriere, anul acesta, peste 50 de trupe de actori –elevi ai şcolilor din judeţul Prahova şi din ţară – Argeş, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu. Şi anul acesta la împlinirea a 164 de ani de la naşterea dramaturgului, micii artişti, prin talentul lor, vor aduce în prim plan lumea plină de culoare a personajelor lui Caragiale.

Evenimentul va fi filmat şi va putea fi urmărit în timp real pe ecranul amplasat în incinta muzeului. De asemenea, cu o întârziere de câteva ore, acesta va putea fi accesat pe site-ul histmuseumph.ro, pe paginile de facebook ale Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi Muzeului „I. L. Caragiale”, cât şi pe youtube.

Link-uri utile