SoNoRo Conac IX – „Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai”

Miercuri, 1 septembrie 2021, începând cu ora 19.30, va avea loc concertul organizat de Asociaţia SoNoRo Conac la Muzeul „Conacul Bellu” din Urlaţi, str. Orzoaia de Sus nr. 12, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.
Programul concertului cuprinde lucrări de David Popper, Edward Elgar, Piotr Ilici Ceaikovski, Maurice Ravel, Fritz Kreisler, Niccolo Paganini şi Ludwig van Beethoven, în interpretarea muzicienilor Răzvan Popovici (violă), Benedict Klöckner (violoncel) şi Ioan-Dragoş Dimitriu (pian).
Accesul este gratuit, și se face pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .



Cea de-a IX-a ediție a turneului SoNoRo Conac desfășurată în perioada iulie-septembrie 2021, cuprinde 15 concerte în clădiri cu un istoric remarcabil. Prin existența acestui proiect, SoNoRo și-a propus să revitalizeze opere arhitecturale importante din România, dar și să aducă muzica de cameră în zone de o mare însemnătate culturală.
„Marea muzică universală, frumusețea naturii și a arhitecturii tradiționale, alături de rafinamentul conacelor și palatelor de altădată au la fiecare ediție SoNoRo Conac un efect surprinzător. Invităm publicul să ne însoțească și anul acesta pentru a descoperi împreună câteva dintre cele mai frumoase locuri din țara noastră, dar și partituri mai puțin cunoscute, alese special pentru a întregi farmecul peisajului în care sunt interpretate”, declară Răzvan Popovici, directorul turneului SoNoRo Conac.

Link-uri utile